Хрін з буряком – 6 рецептів приготування в домашніх умовах

Готуємо у вигляді соусу

Гостру закуску готують з будь-якого класичного або з добавками рецептом. Єдина відмінність — у складі присутня вода. Потрібно додати кип’яченої води, довести закуску до стану рідкого соусу.

  • Воду краще брати кип’ячену, вливати порціями. По мірі додавання консистенція буде змінюватися.
  • Слід розуміти, що при додаванні води потрібно буде збільшити порцію цукру, солі, оцту. Інгредієнти можна разом прокип’ятити, залити ними подрібнений корінь.
  • Зафарбовувати соус буряком без м’якоті, тоді менше потрібно води.

Важлива інформація: варити соус не потрібно! Готувати швидко в провітрюваній кімнаті.

Дивіться також:  Маринад для грибів на зиму в банках – 8 і швидких рецептів смачних
Прокрутка до верху