Без додавання оцту
Щоб збереглися корисні властивості хрону, багато господинь вважають за краще готувати без оцту. Також вони відзначають, що оцет вбиває гостроту, тому смак закуски буде вибуховим!
Необхідні продукти:
- 300 г коренів хрону;
- 1 ст. ложка цукру;
- 1 ч. ложка солі;
- 1 буряк.
Технологія приготування:
- Замочити у воді коріння, добре очистити, просушити. Подрібнити зручним способом.
- Очистити буряк, натерти на тертці. Віджати сік, влити його в ємність, де знаходиться закуска.
- Всипати сіль, цукор, перемішати, розкласти по банках.
- Поставити в холодильник на 10 годин, за цей час він встигне настоятися.
Зберігається закуска без оцту не так довго, однак смак виходить чудовим!