Хрін з буряком – 6 рецептів приготування в домашніх умовах

Без додавання оцту

Щоб збереглися корисні властивості хрону, багато господинь вважають за краще готувати без оцту. Також вони відзначають, що оцет вбиває гостроту, тому смак закуски буде вибуховим!

Необхідні продукти:

  • 300 г коренів хрону;
  • 1 ст. ложка цукру;
  • 1 ч. ложка солі;
  • 1 буряк.

Технологія приготування:

  • Замочити у воді коріння, добре очистити, просушити. Подрібнити зручним способом.
  • Очистити буряк, натерти на тертці. Віджати сік, влити його в ємність, де знаходиться закуска.
  • Всипати сіль, цукор, перемішати, розкласти по банках.
  • Поставити в холодильник на 10 годин, за цей час він встигне настоятися.

Зберігається закуска без оцту не так довго, однак смак виходить чудовим!

Дивіться також:  Баклажани як гриби – 11 рецептів швидких і смачних
Прокрутка до верху