Хрін з буряком – 6 рецептів приготування в домашніх умовах

Як зробити з помідорами

У поєднанні з помідорами закуска подарує неймовірний і не зовсім стандартний смак. Він буде відрізнятися від хрону з буряком домашнього приготування не тільки смаком, але і кольором. Рецепт підійде любителям експериментів з гострими закусками з хрону!

Необхідні продукти:

  • корені хрону — 400 г;
  • цукор — 2 ст. л;
  • сіль — 1, 5 ч. л;
  • помідор великий — 2 шт.

Технологія приготування:

  • Надрізати шкірку помідорів, залити їх окропом. Після чого помістити під кран з холодною водою. Зняти шкірку, подрібнити помідори бедлендом. Якщо бентежать зернятка, помідорний сік протерти через сито.
  • Подрібнений корінь залити соком, додати сіль, цукор. Все перемішати і накрити кришкою.
  • Витримати без холодильника 3 дні. Акуратно відкрити кришку, ще раз перемішати. Спробувати, повинен з’явитися злегка кислий присмак. Він утворюється в процесі бродіння помідорів.
Дивіться також:  Джем з айви – 8 найсмачніших рецептів
Прокрутка до верху