Як зробити з помідорами
У поєднанні з помідорами закуска подарує неймовірний і не зовсім стандартний смак. Він буде відрізнятися від хрону з буряком домашнього приготування не тільки смаком, але і кольором. Рецепт підійде любителям експериментів з гострими закусками з хрону!
Необхідні продукти:
- корені хрону — 400 г;
- цукор — 2 ст. л;
- сіль — 1, 5 ч. л;
- помідор великий — 2 шт.
Технологія приготування:
- Надрізати шкірку помідорів, залити їх окропом. Після чого помістити під кран з холодною водою. Зняти шкірку, подрібнити помідори бедлендом. Якщо бентежать зернятка, помідорний сік протерти через сито.
- Подрібнений корінь залити соком, додати сіль, цукор. Все перемішати і накрити кришкою.
- Витримати без холодильника 3 дні. Акуратно відкрити кришку, ще раз перемішати. Спробувати, повинен з’явитися злегка кислий присмак. Він утворюється в процесі бродіння помідорів.