Хрін з буряком – 6 рецептів приготування в домашніх умовах

Рецепт з яблуками

Хрін з яблуками — це щось, що виходить за рамки, адже традиційно всі звикли до закуски з буряком. Завдяки цим рецептом можна зламати стереотипи, готувати його навіть з яблуками!

Необхідні продукти:

  • корені хрону — 250 г;
  • 1 велике яблуко;
  • цукор — 3 ст. л;
  • сіль — 1,5 ч. л;
  • оцет 9% — 3 ст. л.

Технологія приготування:

  • Подрібнити хрін з яблуками. Брати яблука можна як зелені, так і червоні. Переваг за їх вибором немає, також для кольору можна покласти трохи буряків, але це не обов’язково.
  • Всипати цукор, з сіллю в воду, закип’ятити розсіл. Коли закипить, влити оцет. Відразу ж зняти з вогню, залити закуску, все перемішати.
  • Швиденько покласти в баночку, накрити кришкою. Коли охолоне, витримати 7 годин в холодильнику, після чого закуска буде готова.
Дивіться також:  Ікра з грибів – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху