Рецепт з яблуками
Хрін з яблуками — це щось, що виходить за рамки, адже традиційно всі звикли до закуски з буряком. Завдяки цим рецептом можна зламати стереотипи, готувати його навіть з яблуками!
Необхідні продукти:
- корені хрону — 250 г;
- 1 велике яблуко;
- цукор — 3 ст. л;
- сіль — 1,5 ч. л;
- оцет 9% — 3 ст. л.
Технологія приготування:
- Подрібнити хрін з яблуками. Брати яблука можна як зелені, так і червоні. Переваг за їх вибором немає, також для кольору можна покласти трохи буряків, але це не обов’язково.
- Всипати цукор, з сіллю в воду, закип’ятити розсіл. Коли закипить, влити оцет. Відразу ж зняти з вогню, залити закуску, все перемішати.
- Швиденько покласти в баночку, накрити кришкою. Коли охолоне, витримати 7 годин в холодильнику, після чого закуска буде готова.