Ікра з грибів – 7 рецептів приготування

З сушених грибів

Головна відмінність полягатиме в підготовці «лісових мешканців».

Потрібно:

• 1 кг сушених лисичок;
• 2 ч. л. сухої гірчиці;
• 4 цибулини;
• часник за смаком;
• сіль;
• чорний перець;
• стакан рослинного масла;
• 2 ч. л. цукру;
• лавровий лист.
На початку, для ікри їх сушених грибів, потрібно замочити лисички. Заливаємо їх водою кімнатної температури і залишаємо на ніч для розбухання. Вранці зливаємо рідину, промиваємо, заливаємо свіжу воду, підсолюємо і додаємо лаврушку. Ставимо на вогонь. Варимо 30 хвилин, постійно знімаючи пінку шумівкою. Відкидаємо на друшляк.
В казані з олією пасеруємо цибулю, додаємо лисички, і обсмажуємо до легкого рум’янцю. Потім подрібнюємо блендером. Спеції розвести невеликою кількістю кип’яченої води і вливаємо в масу. Ретельно перемішуємо.

Дивіться також:  Квашена капуста з медом – 8 рецептів швидкого приготування дуже смачної квашеної капусти на зиму
Прокрутка до верху