Ікра з грибів – 7 рецептів приготування

Ікра з солоних грибів

Це, мабуть, найпростіший спосіб приготування. Все, тому що перший етап у цієї страви вже пройдено. Нам не потрібно варити і смажити гриби, вони вже можуть бути подані на стіл. Але, додамо туди ще інгредієнтів.
Найголовнішим буде цибулю. Його кількість залежить від ваги готового продукту. Також, при бажанні, можна додати моркву. Всі овочі страхуються в рослинному або оливковому маслі.
Часу на приготування ікри з солоних грибів піде не більше півгодини. Дістаємо консервований продукт з банки, викладаємо в друшляк і ретельно промиваємо, видаляючи надлишок солі. Дамо стекти воді і трохи підсохнути.
Потім просто разом з овочами подрібнюємо будь-яким способом:
• дуже-дуже дрібно нарубаем;
• скористаємося м’ясорубкою;
• кришимо блендером.
На смак насипаємо улюблені приправи і добре перемішуємо.

Дивіться також:  Як солити гриби – 6 рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху