Кабачки на зиму: перевірені та смачні рецепти

Аджика з кабачків — просто і смачно

Аджика з кабачків готується менш, ніж за годину, але попереджаю — це гостра і смачна закуска.

Інгредієнти:

  • 3 кг молодих кабачків;
  • 0,5 кг солодкого перцю;
  • 0,5 кг моркви;
  • 1 кг помідорів;
  • 1 ст. рафінованої олії;
  • По 2 столові ложки солі, цукру, червоного пекучого перцю і оцту 9%.

Все потрібно подрібнити зручним способом (я віддаю перевагу блендер), змішати зі спеціями, маслом, і варити сорок хвилин. Потім додаємо оцет, варимо пару хвилин і розкладаємо по банках, закриваємо кришками і закриваємо кришкою.

Дивіться також:  Гарячі закуски – 24 рецепта приготування на святковий стіл
Прокрутка до верху