Кабачки на зиму: перевірені та смачні рецепти

Кабачки по-корейськи на зиму — кращий рецепт

Гострі закачування з кабачків меркнуть перед кабачками по-корейськи, якщо любите гостру їжу — обов’язково спробуйте.

Інгредієнти:

  • 1 кг. зрілих великих кабачків;
  • 1 ст. тертої морквини;
  • 1 ст. різаного кільцями цибулі;
  • 1 ст. тонко нарізаного болгарського перцю;
  • 6-8 часточок часнику;
  • 0,5 склянки рафінованої олії;
  • 0,5 ст. оцту 9%;
  • 3 ст. л. цукру (якщо віддаєте перевагу якнайсолодше, то з гіркою);
  • 10 гр солі;
  • спеції (для моркви по корейськи (1,5 ст. л.);
  • пучок кропу і петрушки.

Кабачки натерти, перекласти в каструльку. Потім потрібно додати моркву, цибулю, перець, подрібнений часник, рафінована олія, цукор і сіль, приправу, подрібнену зелень і оцет, все перемішуємо і залишаємо на 4 години відпочити. Потім ще раз перемішуємо, викладаємо по простерилизованным банкам і накриваємо кришками, ставимо баночки в каструлю, наливаємо в каструлю води і доводимо до кипіння. Кип’ятити таким чином заготовки потрібно протягом 25 хвилин (на 500-700-грамові баночки), після чого закриваємо кришечки і ставимо банки охолоджуватися вниз кришками.

Дивіться також:  Курячий рулет в пляшці – 7 дуже простих покрокових рецептів
Прокрутка до верху