Кабачки на зиму: перевірені та смачні рецепти

Тещин язик з кабачків на зиму — покроковий детальний рецепт

Гостра закуска під назвою «Тещин язик» сподобається всім — це дуже смачно.

Нам буде потрібно:

  • 2 кг. зрілих великих кабачків;
  • 1 кг солодкого перцю;
  • 1 ст. рослинного масла;
  • 1 склянка цукру;
  • 2 перчика чилі;
  • 1 головка часнику;
  • 1 ч. л. солі;
  • 1 кг. томатного кетчупу;
  • 1 ст. л. оцту 70%;
  • кілька лаврових листочків, упаковка перець горошком.

Крок 1

Перець і кабачки потрібно вимити, очистити від хвостиків і насіння і нарізати великими шматочками в каструлю.

Крок 2

Гострий перчик потрібно нарізати кільцями, змішати з продавлений через спеціальний прес часником і додати в овочеву суміш.

Крок 3

Потім в кастрюлюку необхідно покласти кетчуп (якщо любите погостріше, можна взяти гострий сорт кетчупу), налити олію і оцет, покласти спеції, сіль і цукор. Доводимо суміш до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо протягом години.

Крок 4

Суміш потрібно розкласти по стерилізованим банкам і закатати.

Дивіться також:  Риба з овочами – 14 рецептів, як приготувати в духовці, в мультиварці і на сковороді
Прокрутка до верху