Тещин язик з кабачків на зиму — покроковий детальний рецепт
Гостра закуска під назвою «Тещин язик» сподобається всім — це дуже смачно.
Нам буде потрібно:
- 2 кг. зрілих великих кабачків;
- 1 кг солодкого перцю;
- 1 ст. рослинного масла;
- 1 склянка цукру;
- 2 перчика чилі;
- 1 головка часнику;
- 1 ч. л. солі;
- 1 кг. томатного кетчупу;
- 1 ст. л. оцту 70%;
- кілька лаврових листочків, упаковка перець горошком.
Крок 1
Перець і кабачки потрібно вимити, очистити від хвостиків і насіння і нарізати великими шматочками в каструлю.
Крок 2
Гострий перчик потрібно нарізати кільцями, змішати з продавлений через спеціальний прес часником і додати в овочеву суміш.
Крок 3
Потім в кастрюлюку необхідно покласти кетчуп (якщо любите погостріше, можна взяти гострий сорт кетчупу), налити олію і оцет, покласти спеції, сіль і цукор. Доводимо суміш до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо протягом години.
Крок 4
Суміш потрібно розкласти по стерилізованим банкам і закатати.