Калина – 11 рецептів приготування на зиму

З медом

Калина з медом дуже корисне ласощі. Якщо хочете отримати добову норму вітаміну С, то достатньо вживати 35 г цієї солодкої маси кожен день.

Інгредієнти:

  • мед – 300 г;
  • ягоди – 600 г калини.

Приготування:

  • Зняти ягідки з гілочок. Пошкоджені видалити.
  • Промити.
  • Просушити. Можна скористатися паперовим рушником або серветками.
  • Ягоди потовкти.
  • Взяти сито. Протерти масу.
  • Відміряти кількість отриманої маси.
  • Влити стільки ж меду.
  • Перемішати. Все має розчинитися.
  • Банки повинні бути простерилізовані.
  • Викласти в ємності масу.
  • Накрити кришками.
  • Зберігати в холодному приміщенні.
Дивіться також:  Булочки з яблуками – 7 смачних, ароматних і гарних рецептів