Готуємо в рукаві
Соковите блюдо із збереженням найбільшої кількості поживних елементів готується в рукаві з:
- 1 кг курятини;
- 6 картопляних бульб;
- 2 цибулин;
- 2 морквин;
- помідори;
- головки часнику;
- зелені, солі і спецій.
У приготуванні смачного другого використовується такий алгоритм:
- Промита курятина обробляється на порційні шматки.
- В піалі готується суміш спецій, солі, рубаною зелені і часникової кашки, після чого м’ясні шматочки гарненько нею обмащуються.
- Картоплю нарізати пластинами, моркву – кругляком, а цибулю і помідори – кубиками.
- В рукав шарами поміщаються підготовлені інгредієнти: картопля, морква, цибуля, томати та курка.
- Пакунок з отворами для виходу пари добре зав’язується і відправляється в духовку на 90 хвилин випікатися при 180 °C.