Картопля з куркою в духовці – 10 рецептів приготування

Готуємо в рукаві

Соковите блюдо із збереженням найбільшої кількості поживних елементів готується в рукаві з:

  • 1 кг курятини;
  • 6 картопляних бульб;
  • 2 цибулин;
  • 2 морквин;
  • помідори;
  • головки часнику;
  • зелені, солі і спецій.

У приготуванні смачного другого використовується такий алгоритм:

  • Промита курятина обробляється на порційні шматки.
  • В піалі готується суміш спецій, солі, рубаною зелені і часникової кашки, після чого м’ясні шматочки гарненько нею обмащуються.
  • Картоплю нарізати пластинами, моркву – кругляком, а цибулю і помідори – кубиками.
  • В рукав шарами поміщаються підготовлені інгредієнти: картопля, морква, цибуля, томати та курка.
  • Пакунок з отворами для виходу пари добре зав’язується і відправляється в духовку на 90 хвилин випікатися при 180 °C.
Дивіться також:  Овочеве рагу – 7 рецептів з картоплею і кабачками