Картопля з м’ясом у казані – 8 рецептів приготування на плиті, на багатті і в духовці

Картопля з м’ясом у казані на багатті

Ви скажете, що на багатті все виходить набагато смачніше. У цьому є частка істини. Але картопля, та ще й м’ясом, притушенная на відкритому вогні – це класика похідного жанру. Найкраще, що є в кулінарії на повітрі. Навчимо правильно готувати!

Якщо вже нести на природу картоплю, то білого сорту: він розсипчастий і смачний; рожеві залишимо будинку для супу.

Потрібні компоненти:

  • свинина – окіст або шийка -1 кг;
  • картопля – 2 кг;
  • 500 мл води;
  • сіль, перець за смаком;
  • 70 мл рослинного масла.

Етапи готування:

  • На природі, як відомо, не до вишукувань. Свіже повітря, запах багаття – ось головні приправа до картоплі. Так що для початку моєму її чистимо.
  • Доки розгоряються дрова, ріжемо м’ясо на кубики.
  • Смажимо картоплю і м’ясо разом на дні казана.
  • Якщо є цибулю – теж додаємо, а ні, то не біда. Обійдемося їм, що є.
  • Заливаємо вогонь і тушкуємо до готовності, періодично помішуючи.
  • Жінки не дуже добре розбираються: яким повинен бути правильний багаття для приготування їжі. Покличемо на допомогу чоловіків: вогонь під казаном не повинен палахкотіти занадто сильно.
  • Тушкуємо до готовності.

Залишилося зібратися біля багаття, розкласти все по тарілках, прославляючи вдалий момент і прекрасний ситний вечеря.

Дивіться також:  Квашена капуста з журавлиною – 9 рецептів смачної, хрусткої квашеної капусти домашнього приготування