Кокосовий сюрприз
Про те, що кава гармонує з багатьма добавками, вже говорилося. Як вам пропозиція спробувати «Кокосовий сюрприз», здивувати друзів і уявити себе за столиком елітного ресторану?
Для напою знадобляться:
- кави міцніше – візьмемо 30 міліграмів;
- ром (білий) – така ж кількість;
- сироп з кокоса – вистачить 15 міліграмів;
- збиті вершки – стільки ж.
У вогнестійкий склянку виливаємо алкогольний напій і тут же його підпалюємо. Поки горить, відправляємо в посуд кокосовий сироп. Швиденько прикриваємо кришкою – вогонь вона зметнеться досить високо, і його треба збити. Обережно виливаємо в «пекельну суміш» кави. Але так, щоб він ліг окремим шаром. На закінчення – збиті вершки наверх. Сюрприз вдався!