Кисіль – 12 рецептів приготування

Як правильно варити кисіль з пачки

Кисіль – це популярний вже багато століть десерт. Любителі пива можуть заощадити час і приготувати солодощі з готових сумішей.

Стандартний метод приготування з сухої суміші включає наступні пункти:

  • Для сухої суміші масою 250 г знадобиться літр води.
  • В половині чашки води розмішати вміст пачки. Робити це необхідно обережно, щоб не залишилося грудочок.
  • Закип’ятити воду, що залишилася. Малими порціями залити розведену з порошком рідина. Розмішати і закип’ятити. Головне – постійно перемішуйте напій. Проварити 2 хвилини і злегка остудити.
Дивіться також:  Молочний коктейль — 17 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху