Кисіль – 12 рецептів приготування

Із заморожених ягід

У зимові вечори порадуйте себе яскравим смаком і ніжною консистенцією напою.

Інгредієнти:

  • вишня – 270 г замороженої;
  • крохмаль – 2,5 ст. ложки;
  • полуниця – 270 г замороженої;
  • цукор – 4 ст. ложки;
  • вода – 2100 мл

Приготування:

  • Залишити кухоль води. Решту рідина закип’ятити. Помістити ягоди. Проварити 12 хвилин. Шумівкою вийняти ягоди.
  • Підсолодити отриманий компот. У відставлений обсяг води насипати крохмаль. Перемішати і перелити в гарячу рідину. Перемішуючи варити на малому вогні. Маса повинна бути густою.
Дивіться також:  Кава з коньяком – 5 рецептів, як приготувати вишуканий напій
Прокрутка до верху