Кисіль – 12 рецептів приготування

Домашній молочний кисіль

Дивовижне ласощі, яка з вигляду нагадує мус. Можна зробити його більш густим і їсти ложками.

Інгредієнти:

  • крохмаль – 1 ст. ложка;
  • ванілін;
  • тертий шоколад;
  • цукор – 3 ст. ложки;
  • молоко – 1,5 гуртки.

Приготування:

  • В половину гуртки молока насипати крохмаль і підсолодити. Перемішати.
  • Молоко, що залишилося закип’ятити. Насипати ваніль. Влити крохмальну суміш. Закип’ятити і відразу прибрати з вогню.
  • Охолодити масу і присипати шоколадною стружкою.

Для приготування напою можна використовувати не тільки картопляний, але і кукурудзяний крохмаль.

Дивіться також:  Хріновуха – 8 рецептів з горілки в домашніх умовах
Прокрутка до верху