Запікаємо в сметані
Риба в сметані чудово підходить в якості дієтичного страви. Для цього беруть кисломолочну продукцію малої жирності.
Для приготування знадобляться:
- 2 коропа;
- велика цибулина;
- 60 г сметани;
- 2 часникового зубчики;
- сіль, перець.
Запікаємо в сметані коропа за наступною технологією:
- Распотрошенную рибу присипають з обох сторін сіллю і спеціями.
- Цибулю нарізають пір’ям.
- Деко застеляють фольгою і кладуть на нього половину цибулі.
- Зверху розташовують рибу, а в її середину закладають залишився лук.
- Сметану змішують з подрібненим часником і змащують нею тушку.
- Поміщають в духовку на 50 хвилин.
Приправи варто вибирати спеціально для риби. Проте з ними треба бути обережніше, часто вони вже містять сіль.