Короп, запечений в духовці – 8 рецептів приготування

Запікаємо в сметані

Риба в сметані чудово підходить в якості дієтичного страви. Для цього беруть кисломолочну продукцію малої жирності.

Для приготування знадобляться:

  • 2 коропа;
  • велика цибулина;
  • 60 г сметани;
  • 2 часникового зубчики;
  • сіль, перець.

Запікаємо в сметані коропа за наступною технологією:

  • Распотрошенную рибу присипають з обох сторін сіллю і спеціями.
  • Цибулю нарізають пір’ям.
  • Деко застеляють фольгою і кладуть на нього половину цибулі.
  • Зверху розташовують рибу, а в її середину закладають залишився лук.
  • Сметану змішують з подрібненим часником і змащують нею тушку.
  • Поміщають в духовку на 50 хвилин.

Приправи варто вибирати спеціально для риби. Проте з ними треба бути обережніше, часто вони вже містять сіль.

Дивіться також:  Що приготувати на обід швидко і смачно – 15 рецептів та ідей
Прокрутка до верху