Коржі для торта – 9 простих і смачних рецептів

З пісочного тіста

Незважаючи на простоту приготування у коржів виходить незвичайний, дивовижний і приємний смак.

Інгредієнти:

  • борошно – 460 м;
  • розпушувач – 4 г;
  • цукор – 95 г, для більш приємного аромату коржа використовуйте тростинний компонент;
  • вершкове масло – 135 г холодне;
  • жовток – 1 шт.;
  • молоко – 160 мл

Приготування:

  • Цукор додати розпушувач. Потім засипати через сито борошно. Перемішати.
  • За допомогою терки з великими отворами натерти вершкове масло. Відправити в борошняну суміш. Розтерти. Вийде маса з великими крупинками.
  • В молоко влити жовтки і збити. Залити в тісто. Замісити.
  • Розрізати на три частини. Розподілити кожен шматок по формі. Промазати молоком і присипати цукром. Кожну частину запікати в духовій печі при 190 градусах.
Дивіться також:  Пиріг з журавлиною – 14 рецептів приготування