З пісочного тіста
Незважаючи на простоту приготування у коржів виходить незвичайний, дивовижний і приємний смак.
Інгредієнти:
- борошно – 460 м;
- розпушувач – 4 г;
- цукор – 95 г, для більш приємного аромату коржа використовуйте тростинний компонент;
- вершкове масло – 135 г холодне;
- жовток – 1 шт.;
- молоко – 160 мл
Приготування:
- Цукор додати розпушувач. Потім засипати через сито борошно. Перемішати.
- За допомогою терки з великими отворами натерти вершкове масло. Відправити в борошняну суміш. Розтерти. Вийде маса з великими крупинками.
- В молоко влити жовтки і збити. Залити в тісто. Замісити.
- Розрізати на три частини. Розподілити кожен шматок по формі. Промазати молоком і присипати цукром. Кожну частину запікати в духовій печі при 190 градусах.