Красиві торти – 9 рецептів

Гарне оформлення тортів для свята

Щоб прикрасити торт на свято, згодиться рецепт мастики.

З неї можна ліпити фігурки, робити неймовірні прикраси.

Для домашньої мастики знадобиться:

  • пудра цукрова – 560 г;
  • вода – 30 мл;
  • маршмеллоу – 300 р.

Покрокове опис приготування:

  • Маршмеллоу розтоплюють на водяній бані.
  • Перекладають в чашу міксера, змащену маслом.
  • Вводять половину пудри і 1 ст. л. води.
  • Перемішують до однорідності, досипають залишилася пудру. Вимішують еластичне цукрове тісто.

Загортають готову мастику в харчову плівку, зберігають у холодильнику. Перед використанням підігрівають.

Дивіться також:  Рулет до чаю − 7 швидких і смачних рецептів
Прокрутка до верху