Крем для медового торта – 9 рецептів правильного крему

Смачна сметанна прошарок

Такий варіант ласощі виходить більш насиченим і важким. Крем добре підійде для великого торта. Залишиться ще й на тістечка.

Компоненти рецепту:

  • сметана свіжа – 0,5 л;
  • цукровий пісок – 170 гр.

Як приготувати сметанний крем для медового торта:

  • Кількість інгредієнтів залежить від того, наскільки великі коржі для торта. Якщо у вас зовсім маленький десерт, то зменшіть пропорції продуктів.
  • Поки основа для ласощі випікається в духовці, в миску зі сметаною, додайте цукор. Це важливо. Сметана береться добре охолоджена.
  • Включіть міксер на повну потужність і обробіть ним суміш до повного розчинення цукру й утворення густої пишної піни.
  • За бажанням можете додати ваніль на кінчику ножа.
  • Крем готується дуже швидко. Торт витримати в холодильнику, щоб він просочився кремом. Верх можна оформити тертим шоколадом.
Дивіться також:  Їжа на Хеллоуїн – 23 страшно цікавих і страшенно смачних рецепта
Прокрутка до верху