Смачна сметанна прошарок
Такий варіант ласощі виходить більш насиченим і важким. Крем добре підійде для великого торта. Залишиться ще й на тістечка.
Компоненти рецепту:
- сметана свіжа – 0,5 л;
- цукровий пісок – 170 гр.
Як приготувати сметанний крем для медового торта:
- Кількість інгредієнтів залежить від того, наскільки великі коржі для торта. Якщо у вас зовсім маленький десерт, то зменшіть пропорції продуктів.
- Поки основа для ласощі випікається в духовці, в миску зі сметаною, додайте цукор. Це важливо. Сметана береться добре охолоджена.
- Включіть міксер на повну потужність і обробіть ним суміш до повного розчинення цукру й утворення густої пишної піни.
- За бажанням можете додати ваніль на кінчику ножа.
- Крем готується дуже швидко. Торт витримати в холодильнику, щоб він просочився кремом. Верх можна оформити тертим шоколадом.