Заварний крем для медового торта
Просочення для медовика вийде дуже легкою, в міру солодким і неймовірно ніжною. Обов’язково спробуйте!
Список продуктів:
- цукор – 0,17 кг;
- два курячих яйця;
- борошно хлібопекарська – 40 гр;
- молоко – 0,2 л;
- олія слив. – 0,2 кг.
Готуємо покроково:
- В посуд з борошном виливаємо 100 мл молока. Змішуємо продукти віночком.
- Додаємо в молочну масу два сирих яйця. Знову збовтуємо віночком.
- Основу для крему ставимо на плиту і готуємо до загустіння. У процесі варіння поступово вливаємо молоко, що залишилося і заважаємо масу ложкою.
- Коли маса придбає консистенцію крему, вимикаємо вогонь.
- Шматок вершкового масла перетворюємо в м’яку масу в мікрохвильовці. З’єднуємо його з цукром, збиваємо з допомогою віночка і перекладаємо в теплий крем.
- Активно все перемішуємо ложкою. Наш крем готовий. Можна прикрашати їм торт.