Крем для медового торта – 9 рецептів правильного крему

Заварний крем для медового торта

Просочення для медовика вийде дуже легкою, в міру солодким і неймовірно ніжною. Обов’язково спробуйте!

Список продуктів:

  • цукор – 0,17 кг;
  • два курячих яйця;
  • борошно хлібопекарська – 40 гр;
  • молоко – 0,2 л;
  • олія слив. – 0,2 кг.

Готуємо покроково:

  • В посуд з борошном виливаємо 100 мл молока. Змішуємо продукти віночком.
  • Додаємо в молочну масу два сирих яйця. Знову збовтуємо віночком.
  • Основу для крему ставимо на плиту і готуємо до загустіння. У процесі варіння поступово вливаємо молоко, що залишилося і заважаємо масу ложкою.
  • Коли маса придбає консистенцію крему, вимикаємо вогонь.
  • Шматок вершкового масла перетворюємо в м’яку масу в мікрохвильовці. З’єднуємо його з цукром, збиваємо з допомогою віночка і перекладаємо в теплий крем.
  • Активно все перемішуємо ложкою. Наш крем готовий. Можна прикрашати їм торт.
Дивіться також:  Шоколадний пиріг — 16 простих рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху