Крем для медового торта – 9 рецептів правильного крему

Як приготувати з сиру?

Список інгредієнтів:

  • згущене біле молоко – 100 гр;
  • масло вершкове – 170 гр;
  • цукрова пудра – 45 гр;
  • сир – 0,35 кг;
  • щіпка ваніліну.

Готуємо сирний крем:

  • Розтопіть до м’якості шматок вершкового масла. Зробити це можна в мікрохвильовій печі, на водяній бані, або просто почекавши 40-60 хвилин.
  • Завантажуємо його в чашу блендера, починаємо збивати на малій потужності, поступово додаючи цукрову пудру. Вийде пишна піниста маса.
  • Насипте трохи ваніліну.
  • Наливаємо невеликими порціями згущене молоко не перестаючи збивати майбутній крем.
  • Вивалюємо в сито сир, перетираємо його, не залишаючи великих грудочок.
  • Додайте його до решти продуктів. Увімкніть блендер в останній раз.
  • Готовим кремом обробіть медовик, обмазавши краю і боки. Він вбереться через 3 години. Приємного апетиту!
Дивіться також:  Торт з фруктами – 8 красивих і смачних рецептів
Прокрутка до верху