Карамельна прошарок
Дуже красива і неймовірна смачна просочення для торта.
Основні інгредієнти рецепту:
- шматок масла – 160 гр;
- вершки – 0,3 л;
- щіпка ванілі;
- цукровий пісок – 190 гр.
Як приготувати крем:
- Беремо міцну каструлю з товстим дном. Додаємо в неї цукровий пісок. Ставимо на середній вогонь. Постійно перемішуючи, тримаємо на плиті до тих пір, поки цукор не розтане. Слідкуйте, щоб він не підгорів.
- Виливаємо вершки в пластмасову миску і підігріваємо в мікрохвильовій печі. Вони повинні бути гарячими.
- Додаємо їх в каструльку з коричневим цукром, заважаємо їх, не вимикаючи плиту, до однорідності.
- Переливаємо майбутній крем в холодну посуд, остуджуємо і прибираємо в холодильник.
- М’яке масло викладаємо в чашу блендера і перемелюємо в м’яку масу протягом 5 хвилин.
- Потроху додаємо в масло холодний крем. Викладаємо одну ложку суміші і вмикаємо блендер, потім додаємо ще одну ложку крему. Повторюємо процедуру, поки не закінчиться карамельна маса.
- Закриваємо вийшов ніжний і пишний крем в холодильнику на годину. Після цього приступайте до складання торта. Приємного апетиту!