Крем для медового торта – 9 рецептів правильного крему

Карамельна прошарок

Дуже красива і неймовірна смачна просочення для торта.

Основні інгредієнти рецепту:

  • шматок масла – 160 гр;
  • вершки – 0,3 л;
  • щіпка ванілі;
  • цукровий пісок – 190 гр.

Як приготувати крем:

  • Беремо міцну каструлю з товстим дном. Додаємо в неї цукровий пісок. Ставимо на середній вогонь. Постійно перемішуючи, тримаємо на плиті до тих пір, поки цукор не розтане. Слідкуйте, щоб він не підгорів.
  • Виливаємо вершки в пластмасову миску і підігріваємо в мікрохвильовій печі. Вони повинні бути гарячими.
  • Додаємо їх в каструльку з коричневим цукром, заважаємо їх, не вимикаючи плиту, до однорідності.
  • Переливаємо майбутній крем в холодну посуд, остуджуємо і прибираємо в холодильник.
  • М’яке масло викладаємо в чашу блендера і перемелюємо в м’яку масу протягом 5 хвилин.
  • Потроху додаємо в масло холодний крем. Викладаємо одну ложку суміші і вмикаємо блендер, потім додаємо ще одну ложку крему. Повторюємо процедуру, поки не закінчиться карамельна маса.
  • Закриваємо вийшов ніжний і пишний крем в холодильнику на годину. Після цього приступайте до складання торта. Приємного апетиту!
Дивіться також:  Сочники з сиром з пісочного тіста – 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху