Крем для медового торта – 9 рецептів правильного крему

З молока та згущеного молока

Базові продукти:

  • пакетик ванільного цукру;
  • молоко – 500 мл;
  • цукор – 170 гр;
  • варена згущене молоко – 150 гр;
  • борошно пшеничне – 100 гр.

Поетапне приготування:

  • Ставимо каструлю з молоком на вогонь малої потужності.
  • Насипаємо борошно і проходимся по суміші міксером на маленькій швидкості. Газ не вимикаємо. Так крем вийде однорідний, без грудочок.
  • Масу охолоджуємо і додаємо шматочки масла. Знову використовуємо міксер.
  • Насипаємо обидва види цукру: звичайний і ванільний.
  • Викладаємо згущене молоко і знову все перемелюємо міксером до однорідного складу.
  • М’який, з ніжним вершковим смаком крем готовий.
Дивіться також:  Торт з патьоками – 4 рецепта приготування і оформлення торта в домашніх умовах
Прокрутка до верху