З молока та згущеного молока
Базові продукти:
- пакетик ванільного цукру;
- молоко – 500 мл;
- цукор – 170 гр;
- варена згущене молоко – 150 гр;
- борошно пшеничне – 100 гр.
Поетапне приготування:
- Ставимо каструлю з молоком на вогонь малої потужності.
- Насипаємо борошно і проходимся по суміші міксером на маленькій швидкості. Газ не вимикаємо. Так крем вийде однорідний, без грудочок.
- Масу охолоджуємо і додаємо шматочки масла. Знову використовуємо міксер.
- Насипаємо обидва види цукру: звичайний і ванільний.
- Викладаємо згущене молоко і знову все перемелюємо міксером до однорідного складу.
- М’який, з ніжним вершковим смаком крем готовий.