Крем зі згущеного молока і вершкового масла – 6 рецептів приготування

Шоколадний ганаш з згущеного молока і вершкового масла

Ласощі з додаванням шоколаду можуть не любити лише одиниці. Шоколадний крем надзвичайно солодкий і смачний. Його можна використовувати для приготування тортів, тістечок та інших видів десертів.

Для приготування шоколадного крему потрібно всього три продукту:

  • 250 гр якісного темного шоколаду;
  • 200 гр злив. масла;
  • 150 гр згущеного молока.

Окремо один від одного на водяній бані розтопити шоколад, попередньо зламавши його на частини, і масло. Останнє можна не розтоплювати, а просто витримати при кімнатній температурі, щоб воно стало м’яким. Потім збити протягом хвилини, влити згущене молоко і збити разом з нею, а останнім додати топлений шоколад і хвилину опрацювати міксером/віночком.

Крем необхідно відразу ж використовувати за призначенням, інакше він стане дуже густим для прошарку коржів.

Замість шоколадних плиток можна застосувати какао-порошок. На цю пропорцію достатньо буде 2-3 ч. л. продукту.

Дивіться також:  Мастика з маршмеллоу – 5 рецептів, як зробити мастику для торта в домашніх умовах
Прокрутка до верху