В мультиварці
Продукти:
- крильця курей. – 500 г;
- борошно – 230 г;
- яйце – 2 шт.;
- вершки – 2 ст. л.;
- перець чорний. мовляв. – 0,5 ч. л.;
- сіль – 1 ч. л.;
- вода – 70 мл;
- часник – 1 ч. л.;
- масло рослинне – 25-30 мл
Інструкція:
- Курячі крила миємо й обсушуємо за допомогою серветок.
- Приготуємо три ємності. У першій приготуємо суміш перців, часнику і солі. У другу насыплем борошно. Третю займе лезьон. Для цього змішаємо вершки, яйця і трохи солі.
- Підготуємо крила до смаження в мультиварці. Для цього їх опрацюємо приготовленої гострої сумішшю. Обмакнем кожен шматок спочатку в лезьон, а потім в борошно. Проробимо це двічі, після чого укладемо м’ясні шматочки в змащену маслом чашу мультиварки.
- Включаємо мультиварку на режим «смажити» на 30 хвилин. Обсмажуємо крильця з кожного боку по 3 хвилини до хрусткої скоринки. Доводимо страву до готовності з допомогою режиму «піч» протягом 20 хвилин. Крильця, приготовані в мультиварці, подаємо з гарніром або з соусом на будь-який смак.