Кролик тушкований в сметані – смачні рецепти приготування

Тушкований в сметані з картоплею

Кролятина з картоплею – прекрасний тандем, який давно оцінили любителі ситно попоїсти. Блюдо виходить наваристим, його легко приготувати в тієї консистенції, яка поєднує в собі перше і друге блюдо, якщо трохи збільшити кількість рідини. Картопля підійде білий і розсипчастий. Причому, бульби краще брати невеликі і додавати їх цілими.

Як приготувати кролика з картоплею грамотно:

  • Кролика обсмажуємо точно так само, як у базовому рецепті.
  • Накриваємо «шапкою» з овочів.
  • Заливаємо бульйоном.
  • Тушкуємо до напівготовності – 1,5 години.
  • Заливаємо сметанним соусом.
  • Кладемо бульби сирої картоплі.
  • Продовжуємо тушкувати на слабкому вогні до готовності картоплі – 40 хвилин.
  • Страва вийде ще смачніше, якщо ви доповніть його зеленню, подасте з підсушеними тостами з батона або часниковими грінками. Хліб можна вмочати в соус і доставити собі справжнє задоволення!

    Дивіться також:  Фрукт папайя – 7 рецептів страв з екзотичним фруктом
    Прокрутка до верху