Кролик тушкований в сметані – смачні рецепти приготування

Швидкий рецепт з овочами

Приготувати кролика з овочами можна в два рази швидше, якщо заздалегідь протушкувати кролятину в білому вині. Вино має кислинкою, яка пом’якшує волокна, чому тушка стає м’якше набагато швидше. Мудрувати не треба: достатньо замість бульйону додати склянку столового білого вина, розведеного з водою і протушкувати м’ясо протягом години.

Через годину перевіримо кролика на готовність: якщо він став м’яким, до нього можна додавати овочі. Для заправки підійдуть будь-які коренеплоди – картопля, морква, а також відмінно поєднуються з кролятиною баклажани, кабачки, капуста, томати. Для любителів остринки можна покласти гострий червоний перчик, а якщо ви бажаєте пом’якшити страва – влийте за 15 хвилин до готовності трохи жирних вершків (100 мл).

В якості спеції використовуйте хмелі — сунелі, і ви не пошкодуєте – пряність додасть ледь вловиму східну нотку.

Страва вийде ароматним, диетичным, особливо якщо їсти його без гарніру. Дозвольте собі шматочок цільно зернового хліба і їжте зі свіжою зеленню!

Дивіться також:  Рисова молочна каша в мультиварці – смачні 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху