Куряча печінка в мультиварці — покроковий рецепт з фото
Якщо печінку трохи довше перетримати на сковороді, вона стане жорсткою і несмачною. Але в мультиварці субпродукт завжди виходить ніжним і м’якеньким.
- 500 г печінки;
- 3 ст. л. сметани;
- по 1 морквині і цибулині;
- сіль, перець;
- 2 ст. л. рослинної олії.
Приготування:
- Печінка обполосніть холодною водою, при необхідності вирізати прожилки. Надмірно великі шматочки розріжте навпіл.
- Моркву натріть на тертці.
- Цибулину нарубайте невеликими кубиками.
- Відразу ж встановіть техніку в режим «гасіння» на одну годину. У мультиварочную чашу вилийте рослинне масло і завантажте порізані овочі. Обсмажте їх протягом 10 хвилин при закритій кришці.
- Далі викладіть печінку і додайте сметану.
- Перемішайте, на око посоліть і поперчіть. Закрийте кришку і продовжуйте готувати до звукового сигналу.
- За період, що залишився часу не забудьте перешкодити блюдо приблизно пару раз, а в кінці при необхідності досолити.