Куряча печінка – рецепти з фото. Як смачно приготувати курячу печінку

Куряча печінка в мультиварці — покроковий рецепт з фото

Якщо печінку трохи довше перетримати на сковороді, вона стане жорсткою і несмачною. Але в мультиварці субпродукт завжди виходить ніжним і м’якеньким.

  • 500 г печінки;
  • 3 ст. л. сметани;
  • по 1 морквині і цибулині;
  • сіль, перець;
  • 2 ст. л. рослинної олії.

Приготування:

  • Печінка обполосніть холодною водою, при необхідності вирізати прожилки. Надмірно великі шматочки розріжте навпіл.
  • Моркву натріть на тертці.
  • Цибулину нарубайте невеликими кубиками.
  • Відразу ж встановіть техніку в режим «гасіння» на одну годину. У мультиварочную чашу вилийте рослинне масло і завантажте порізані овочі. Обсмажте їх протягом 10 хвилин при закритій кришці.
  • Далі викладіть печінку і додайте сметану.
  • Перемішайте, на око посоліть і поперчіть. Закрийте кришку і продовжуйте готувати до звукового сигналу.
  • За період, що залишився часу не забудьте перешкодити блюдо приблизно пару раз, а в кінці при необхідності досолити.
Дивіться також:  Як варити гречку в мультиварці – 6 рецептів