Рубані котлети з курячої грудки
Якщо ви бажаєте скуштувати ніжне і ситне блюдо, то виберіть рубані котлети з курячої грудки.
Для цього потрібно:
- філе куряче – 1 кг;
- цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- сметана – 2 ст. ложки;
- яйце куряче – 1 шт.;
- борошно – 2 ст. ложки;
- сіль;
- перець.
Очищаємо грудку від шкіри і вибираємо з неї всі кістки, якщо вони є. Філе дрібно нарубается за допомогою спеціального сокири для м’яса. В якості альтернативи можна використовувати великий кухонний ніж. Перекладаємо філе в миску, куди також додаємо яйце, борошно і сметану. Перемішуємо, кладемо спеції.
Слідом в миску кладуть дрібно нашатковану цибулю. На сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла. Його має бути стільки, щоб вистачило на смаження всіх котлет. Формуємо з фаршу грудочки і обсмажуємо їх на сковороді з обох боків до появи гарної скоринки.