Курячі ніжки в листковому тісті – 6 смачних рецептів приготування

Запікаємо з сиром

М’ясо з сиром – завжди вишукано, смачно і святково. В залежності від якості вибраного продукту страви виходять з різноманітними смаковими відтінками.

Для приготування потрібні продукти:

  • 6-8 гомілки курки;
  • 150-200 г сиру;
  • листкове тісто;
  • масло соняшнику;
  • сіль, перець, спеції;
  • 1 яйце.

Для цієї страви підходить спосіб огортання «конверт». Так сир, розплавлений в процесі запікання, не витече назовні і зовнішній вигляд страви збережеться.

  • Ніжки посолити, поперчити, додати за смаком спеції або рубану зелень, залишити на 1-1,5 години.
  • Обсмажити на олії до рум’яної скоринки, остудити.
  • Розкачати тісто, нарізати на великі квадрати.
  • Невеликі скибочки сиру розкласти рівномірно під шкурку на кожній гомілки.
  • Викласти на середину тіста, згорнути конвертом, краї защипнути.
  • Змастити яйцем і випікати в духовці при температурі 180-200 градусів протягом 30-40 хвилин.

Викладають на блюдо, оформлене овочевий нарізкою, листям салату, половинками вареного яйця. Подавати можна з соусом до смаку.

Дивіться також:  Риба лин – 6 рецептів, як приготувати лина смачно
Прокрутка до верху