В мультиварці
Курячий суп з вермішеллю і картоплею можна зробити і в мультиварці. Смак виходить досконалої інший.
Необхідні продукти:
- чотири ложки вермішелі;
- три картоплини;
- цибулина і морквина;
- приправи за бажанням;
- приблизно 300 грам курки.
Процес приготування страви:
- Всі овочі очищаємо, промиваємо, нарізаємо на невеликі шматочки і викладаємо в чашу мультиварки.
- Так само чинимо і з куркою, подрібнюємо і додаємо до овочів.
- Всі складові необхідно посипати обраними спеціями, бажано, щоб серед них була сіль і чорний перець, все добре перемішуємо.
- Заливаємо вміст водою, встановлюємо пристрій в режим «Суп» або «Тушкування» на годину.
- Коли час майже підійде до кінця потрібно всипати вермішель, приблизно за 5 хвилин до готовності.