Курячий суп з вермішеллю і картоплею – 7 рецептів приготування локшини

В мультиварці

Курячий суп з вермішеллю і картоплею можна зробити і в мультиварці. Смак виходить досконалої інший.

Необхідні продукти:

  • чотири ложки вермішелі;
  • три картоплини;
  • цибулина і морквина;
  • приправи за бажанням;
  • приблизно 300 грам курки.

Процес приготування страви:

  • Всі овочі очищаємо, промиваємо, нарізаємо на невеликі шматочки і викладаємо в чашу мультиварки.
  • Так само чинимо і з куркою, подрібнюємо і додаємо до овочів.
  • Всі складові необхідно посипати обраними спеціями, бажано, щоб серед них була сіль і чорний перець, все добре перемішуємо.
  • Заливаємо вміст водою, встановлюємо пристрій в режим «Суп» або «Тушкування» на годину.
  • Коли час майже підійде до кінця потрібно всипати вермішель, приблизно за 5 хвилин до готовності.
Дивіться також:  Картопля в мундирі запечена в духовці, рецепт з фото
Прокрутка до верху