Листковий торт — 11 рецептів смачного приготування

«Ледачий» десерт з ягодами

  • 300 г листкового тіста;
  • 1 ст. л. цукру;
  • 1 жовток;
  • 1 ст. ягід;
  • 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю;
  • цукрова пудра.

Приготування:

  • Розморозити в сотейнику ягоди, на повільному вогні перемішати їх з цукром і крохмалем. Гріти, поки солодкий пісок не розчиниться.
  • Тісто розкачати і нарізати квадратами. Можна сформувати трояндочки або просто трохи продавити склянкою середину.
  • Викласти по центру ягоди.
  • Змастити тісто жовтком.
  • Випекти десерт при 200 º с протягом 25 хвилин.
    Перед подачею присипати слойки цукровою пудрою.
Дивіться також:  Просочення для бісквіта – 7 рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху