Варіант для мультиварки
Це просте блюдо виходить пряним, ароматним, ситним, в міру гострим. Завдяки мультиварці, готується швидко і пропікається рівномірно.

Інгредієнти:
- часник – 7 зубків;
- масло рослинне – 1 ст. ложка;
- цукор – ч. ложечка;
- червона квасоля – 4 мультистакана;
- цибуля – 1 цибулина;
- перець;
- кінза – 75 зелені;
- сіль;
- хмелі-сунелі;
- томатна паста – 110 р.
Приготування:
Залити воду в каструльку.
Всипати квасолю. Залишити на п’ять годин.
Почистити зубки часнику. Подрібнити.
Цибуля позбавити від лушпиння. Нашаткувати.
Зелень порубати.
У чашу від приладу влити олію. Закинути цибулю. Засмажити. Повинен овоч стати золотого кольору.
Прибрати в тарілку.
Злити рідину з квасолі. Покласти в чашу.
Залити водою так, щоб боби були повністю покриті.
Закрити кришку.
Знадобиться режим «Гасіння».
Таймер встановити на півтори години.
Закинути кінзу. Зверху часник.
Покласти цибулю. Влити томатну пасту.
Підсолити.
Додати перець.
Всипати хмелі-сунелі.
Покласти цукор.
Взяти пластикову лопатку. Розмішати.
Накрити кришкою.
Готувати в режимі півтори години.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8