Лобіо з червоної квасолі – класичний рецепт і 8 варіантів приготування смачних

Варіант для мультиварки

Це просте блюдо виходить пряним, ароматним, ситним, в міру гострим. Завдяки мультиварці, готується швидко і пропікається рівномірно.

Інгредієнти:

  • часник – 7 зубків;
  • масло рослинне – 1 ст. ложка;
  • цукор – ч. ложечка;
  • червона квасоля – 4 мультистакана;
  • цибуля – 1 цибулина;
  • перець;
  • кінза – 75 зелені;
  • сіль;
  • хмелі-сунелі;
  • томатна паста – 110 р.

Приготування:

  • Залити воду в каструльку.
  • Всипати квасолю. Залишити на п’ять годин.
  • Почистити зубки часнику. Подрібнити.
  • Цибуля позбавити від лушпиння. Нашаткувати.
  • Зелень порубати.
  • У чашу від приладу влити олію. Закинути цибулю. Засмажити. Повинен овоч стати золотого кольору.
  • Прибрати в тарілку.
  • Злити рідину з квасолі. Покласти в чашу.
  • Залити водою так, щоб боби були повністю покриті.
  • Закрити кришку.
  • Знадобиться режим «Гасіння».
  • Таймер встановити на півтори години.
  • Закинути кінзу. Зверху часник.
  • Покласти цибулю. Влити томатну пасту.
  • Підсолити.
  • Додати перець.
  • Всипати хмелі-сунелі.
  • Покласти цукор.
  • Взяти пластикову лопатку. Розмішати.
  • Накрити кришкою.
  • Готувати в режимі півтори години.
  • Дивіться також:  Покроково готуємо сирний крем