З вишнею
Завдяки ягодам вишні повітряний пиріг на основі манки набуває неординарний смак з кислинкою і оригінально виглядає. Приготувати десерт можна з аналогічного продуктового набору, зазначеного в базовому рецепті, з доповненням з 250 г ягід вишень без кісточок. Кроки по приготуванню виконуються в тій же послідовності, крім невеликого доповнення: обвалені в борошні ягоди додаються в тісто на фінальному етапі – перед викладенням маси в чашу мультиварки.
Без додавання борошна в мультиварці
Манник без борошна готується практично з тих же продуктів, виключаючи борошно, масло і яйце, і за аналогічним алгоритмом, що і в базовому рецепті. Однак для кращого результату варто витримувати залиту кефіром манну крупу впродовж години.