З яблуками
Манник на кефірі з яблуками являє собою апетитне блюдо, яке не тільки економічне, просте виконання, але ще і дуже поживне.
Щоб створити повітряний і ароматний пиріг знадобляться:
- манна крупа – 210 г;
- кефір – 400 мл;
- цукор – 150 г;
- масло вершкове – 10 г;
- яйця – 4 шт.;
- яблука – 400 г;
- розпушувач – 10 р.
Щоб пригостити домочадців або нежданих гостей:
- У глибокий посуд засипається манна крупа з цукром і залити кефіром.
- Після змішування маса настоюється ½ години.
- Поки тісто підходить, готуються яблука: з очищених від шкірки плодів видаляються серцевини, після чого вони натираються на крупній тертці.
- У збільшення манну масу забиваються яйця, викладається яблучна стружка і додається розпушувач.
- Коли все змішано, готове тісто викласти у змащену маслом чашу і розрівнюється дерев’яною лопаткою.
- Випікання проводиться в режимі «Випічка» на протязі 1 години до звукового сигналу.