Повітряний і розсипчастий маннік на кефірі з какао
Шоколадний манник з дивними смаковими якостями прикрасить будь-який стіл.
Щоб вразити гостей красивою і смачною випічкою будуть потрібні:
- манна крупа – 160 г;
- кефір – 200 мл;
- яйця – 2 шт.;
- цукор – 130 г;
- какао – 60 г;
- розпушувач – 10 г;
- ванільний цукор – 10 р.
При виконанні рецепта шоколадного пирога на основі манки:
- Манка заливається кефіром і настоюється.
- В окремому посуді збиваються жовтки, цукровий пісок і ванільний цукор.
- Потім набрякла манка змішується з какао, розпушувачем жовтковою масою, в яку поступово вводяться білки.
- Якщо тісто занадто рідке, в нього додається просеянная борошно до консистенції густої сметани.
- Випікається маннік на режимі «Випічка» протягом 60-70 хвилин.
Таким чином, на основі манної крупи можна створити ніжний, повітряний пиріг, який сподобається всім мешканцям і гостям. А за допомогою мультиварки процес створення солодкої випічки стає практично не помітний.