Маринад для курячих крилець – 8 рецептів для шашлику на мангалі або в духовці

Курячі крильця на мангалі в майонезі

Готується ніжне м’ясо за таким рецептом на спеціальній решітці для мангалу. Головне, попередньо його правильно замаринувати. Інгредієнти: 15 крилець, щіпка каррі, малий. ложка гірчиці, сіль, 3 великі ложки жирного майонезу, пара часникових зубчиків.

  • У широкої чаші змішується майонез з гірчицею. У масу необхідно додати роздавлений часник, сіль і каррі.
  • Заздалегідь підготовлені крила з усіх боків обмащуються приготованим соусом, після чого залишають на нижній полиці холодильника на всю ніч. Важливо не пересолити маринад для курячих крилець на мангалі, адже в майонезі вже присутній цей компонент.
  • Готові крила викладаються на одну частину гриль-решітки і притискаються другий. Готується частування до апетитної рум’яної скоринки. Решітку періодично потрібно перевертати, щоб уникнути підгоряння.

    Дивіться також:  М’ясо по-французьки з грибами – 5 рецептів
    Прокрутка до верху