Маринад для курячих крилець – 8 рецептів для шашлику на мангалі або в духовці

Рецепт гострого соусу з аджикою

Аджику можна взяти і домашню, і покупну. Головне, щоб вона була досить гострою. Інгредієнти: 850 г крил, 3 часникові часточки, велика ложка аджики, велика голівка цибулі, сіль, пучок петрушки, 3 великі ложки рафінованої олії і стільки ж томатної пасти.

  • Для соусу змішується аджика, масло і томатна паста.
  • В отриману масу додається сіль, роздавлений часник і рубана зелень.
  • Готовим маринадом змащуються промиті і обсушені крильця.
  • В ту ж ємність висипаються тонкі кільця цибулі. Продукти вимішуються.
  • Настоюватися компоненти повинні не менше 2 годин.
  • При бажанні можна посмажити крила в маринаді прямо на сковороді. Смачно додати до такої страви ще й кубики солодкого червоного перчика, а також будь-які інші овочі.

    Дивіться також:  Грудка індички (філе) – 12 рецептів приготування
    Прокрутка до верху