Маринована капуста – 10 рецептів швидкого приготування на зиму

По-грузинськи

Досить гострий рецепт, на який потрібно два дні.

Необхідні продукти:

  • по одній ложці солі і цукру;
  • два зубчики часнику;
  • невеликий качан капусти;
  • буряк;
  • дві ложки оцту;
  • один червоний гострий перець.

Процес приготування:

  • Буряк і червоний перець нарізаємо дуже тонкими смужками, капусту ріжемо на квадрати. Те, що вийшло, по черзі викладаємо в банку не забуваючи приправляти подрібненим часником.
  • У гарячу воду всипаємо вказану кількість цукру, солі і оцту, заливаємо цим овочі, прибираємо на два дні.
Дивіться також:  Варення з гарбуза з курагою – 7 рецептів
Прокрутка до верху