Маринована капуста – 10 рецептів швидкого приготування на зиму

З болгарським перцем

Капуста з болгарським перцем – спосіб швидко приготувати смачну овочеву закуску.

Необхідні продукти:

  • два перцю;
  • качан капусти;
  • три ложки цукру і дві солі;
  • 150 мілілітрів масла рослинного;
  • цибулина;
  • 100 мл оцту.

Процес приготування:

  • Дрібно шаткуємо капусту, приблизно як на борщ і перемішуємо її з однією маленькою ложкою солі.
  • Викладаємо до неї подрібнену цибулю і нарізаний на бруски перець. Приправляємо все оцтом і необхідною кількістю солі з цукром.
  • Залишилося тільки залити все маслом, розкласти по банках.
Дивіться також:  Зелені помідори на зиму – 8 смачних рецептів заготовки
Прокрутка до верху