Добовий рецепт з журавлиною
Ще один корисний рецепт, в якому журавлина додасть особливий смак страви.
Необхідні продукти:
- 20 грам цукру;
- невеликий качан капусти;
- 30 мілілітрів масла;
- дві ложки оцту;
- кориця, сіль, гвоздика за смаком.
Процес приготування:
- Для початку з’єднуємо всі зазначені сухі спеції з оцтом, цукром, сіллю і доводимо цю суміш до кипіння.
- Заливаємо отриманою масою попередньо помиту і нарізану капусту. Ставимо на плиту і трохи нагріваємо, так щоб вона стала м’якою, заливаємо рослинним маслом, прикриваємо і даємо настоятися близько доби. Після чого її можна подавати на стіл або зробити закатку на зиму.