Маринована капуста – 10 рецептів швидкого приготування на зиму

Добовий рецепт з журавлиною

Ще один корисний рецепт, в якому журавлина додасть особливий смак страви.

Необхідні продукти:

  • 20 грам цукру;
  • невеликий качан капусти;
  • 30 мілілітрів масла;
  • дві ложки оцту;
  • кориця, сіль, гвоздика за смаком.

Процес приготування:

  • Для початку з’єднуємо всі зазначені сухі спеції з оцтом, цукром, сіллю і доводимо цю суміш до кипіння.
  • Заливаємо отриманою масою попередньо помиту і нарізану капусту. Ставимо на плиту і трохи нагріваємо, так щоб вона стала м’якою, заливаємо рослинним маслом, прикриваємо і даємо настоятися близько доби. Після чого її можна подавати на стіл або зробити закатку на зиму.
Дивіться також:  Варення з гарбуза з курагою – 7 рецептів
Прокрутка до верху