Маринована капуста – 10 рецептів швидкого приготування на зиму

Гостра маринована капуста

Подобається погостріше? Тоді обов’язково варто скористатися цим способом.

Необхідні продукти:

  • 200 мілілітрів масла;
  • головка часнику;
  • приблизно літр води;
  • два кілограм капусти;
  • один гіркий перець;
  • 20 грам солі і стільки ж цукру;
  • 100 мл оцту;
  • три невеликі морквини.

Процес приготування:

  • Часник очистити, дрібно нарізаємо, капусту шаткуємо, морква перетворюємо на тонкі смужки, перець подрібнюємо будь-яким способом.
  • Підготуйте банку, куди будете укладати всі і чергуйте шари: капуста, морква з часником, перець.
  • У каструлі змішати гарячу воду з олією, оцтом, всипати туди цукор, сіль і все добре розчинити, після чого дати трохи охолонути.
  • Цим маринадом залити овочі, ніж притиснути вміст і залишити на кілька днів.
Дивіться також:  Маринований гострий перець – 6 кращих рецептів
Прокрутка до верху