Гостра маринована капуста
Подобається погостріше? Тоді обов’язково варто скористатися цим способом.
Необхідні продукти:
- 200 мілілітрів масла;
- головка часнику;
- приблизно літр води;
- два кілограм капусти;
- один гіркий перець;
- 20 грам солі і стільки ж цукру;
- 100 мл оцту;
- три невеликі морквини.
Процес приготування:
- Часник очистити, дрібно нарізаємо, капусту шаткуємо, морква перетворюємо на тонкі смужки, перець подрібнюємо будь-яким способом.
- Підготуйте банку, куди будете укладати всі і чергуйте шари: капуста, морква з часником, перець.
- У каструлі змішати гарячу воду з олією, оцтом, всипати туди цукор, сіль і все добре розчинити, після чого дати трохи охолонути.
- Цим маринадом залити овочі, ніж притиснути вміст і залишити на кілька днів.