Маринована капуста – 10 рецептів швидкого приготування на зиму

Українська крыжавка – з морквою і часником

Варіант, де капусту ріжуть досить крупно.

Необхідні продукти:

  • один перець;
  • кілограм капусти;
  • дві морквини;
  • 10 грам солі і 20 грам цукру;
  • близько літри простої води;
  • 150 мл оцту і стільки ж олії;
  • дві часточки часнику;
  • перець горошком.

Процес приготування:

  • Для початку капусту ділимо на чотири частини і відварюємо її близько 10 хвилин, залишаємо охолонути.
  • Перець і моркву перетворюємо на дрібні смужки, видавлюємо часник.
  • Тепер ставимо воду, доводимо до кипіння, викладаємо туди сіль, цукор, а ще через п’ять хвилин вимкнемо і з’єднаємо з оцтом і перцем і морквою.
  • Капусту, нарізану на великі шматки, засипаємо часником, заливаємо маринадом, прибираємо на добу, в холод, чим-небудь придавивши.
Дивіться також:  Морква по-корейськи на зиму – 7 дуже смачних рецептів зимових заготовок
Прокрутка до верху