Відбивні
Делікатес приготується дуже швидко і вийде смачно.
Інгредієнти:
- перець запашний мелений;
- мармурова яловичина – 550 г;
- цукор – 2 щіпки;
- цибуля – 3 шт.;
- сіль;
- соняшникова олія;
- біле сухе вино – 150 мл
Приготування:
- Нарізати м’ясо. Отримані пластинки відбити, використовуючи кулінарний молоточок.
- Нашаткувати цибулю.
- Присипати м’ясні шматки сіллю і перцем. Розтерти. Промазати маслом.
- Розжарити сковорідку. Помістити м’ясні шматки. Засмажити. Прибрати в тарілку. Накрити фольгою, щоб збереглося тепло.
- Помістити цибульні півкільця у сковорідку. Залити вином. Насипати цукор. Потомити сім хвилин.
- Полити м’ясо.