Мармурова яловичина – 10 рецептів приготування

Відбивні

Делікатес приготується дуже швидко і вийде смачно.

Інгредієнти:

  • перець запашний мелений;
  • мармурова яловичина – 550 г;
  • цукор – 2 щіпки;
  • цибуля – 3 шт.;
  • сіль;
  • соняшникова олія;
  • біле сухе вино – 150 мл

Приготування:

  • Нарізати м’ясо. Отримані пластинки відбити, використовуючи кулінарний молоточок.
  • Нашаткувати цибулю.
  • Присипати м’ясні шматки сіллю і перцем. Розтерти. Промазати маслом.
  • Розжарити сковорідку. Помістити м’ясні шматки. Засмажити. Прибрати в тарілку. Накрити фольгою, щоб збереглося тепло.
  • Помістити цибульні півкільця у сковорідку. Залити вином. Насипати цукор. Потомити сім хвилин.
  • Полити м’ясо.
Дивіться також:  Мариновані яйця – 8 рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху