Мармурова яловичина – 10 рецептів приготування

Запечена в духовці

З цього дорогого м’яса прийнято найчастіше готувати стейки. Але мармурова яловичина в духовці виходить не менш смачною і тане в роті. Це найкращий сорт м’яса для того щоб швидко приготувати дуже смачну страву.

Інгредієнти:

  • мармурова яловичина – 2600 г на ребрах;
  • сіль – 1 ч. ложка;
  • оливкова олія – 4 ст. ложки;
  • суміш ароматних трав – 1 ч. ложка;
  • перець чорний – 0,4 ч. ложки.

Приготування:

  • Промити м’ясної шматок. Взяти паперовий рушник. Промокнути. Перев’язати кулінарною ниткою. Це необхідно, щоб під час запікання м’ясо зберегло форму.
  • Обмазати маслом. Присипати сіллю, травами і перцем. Розтерти.
  • Помістити у форму. Викладати вниз ребрами.
  • Помістити в духову шафу. Режим потрібно 200 градусів. Витримати 20 хвилин. За цей час на шматку сформується скоринка, яка збереже соки всередині.
  • Укрити фольгою. Переключити на 160 градусів. Запікати дві години.
  • Дістати. Витримати чверть години на столі. Зняти фольгу. Подавати.
Дивіться також:  Макарони з куркою в вершковому соусі – 8 рецептів
Прокрутка до верху