Мармурова яловичина – 10 рецептів приготування

Соковитий і смачний бургер

Домашній делікатес, що порадує не тільки дорослих, але і дітей.

Інгредієнти:

  • майонез – 1 ст. ложка;
  • оливкова олія – 1 ст. ложка;
  • яловичина – 550 г мармурова;
  • перець чорний мелений – 2 щіпки;
  • сир чеддер – 75 г;
  • помідори – 2 шт.;
  • цибуля – 2 шт. солодкий червоний;
  • сіль – 0,3 ч. ложки;
  • булочки для бургерів – 3 шт.;
  • бекон – 85 м;
  • огірок – 2 шт. маринований;
  • соус томатний – 1 ст. ложка;
  • листя салату – 6 шт.

Приготування:

  • Вибирайте м’ясної шматок пожирніше. Нарізати на шматки.
  • Помістити в м’ясорубку. Закинути одну цибулину. Перемолоти. Підсолити. Присипати перцем. Розмішати. Відправити в холодильник. Потримати чверть години.
  • Бекон прожарити. Повинна вийде хрустка скоринка. Викласти на серветку, щоб вбрався жир.
  • Взяти кулінарне кільце. Сформувати бургери. Обмазати маслом. Смажити на сковорідці. Досить три хвилини для кожної сторони. Кришкою не вкривати. Перекласти в тарілку. Закутати фольгою.
  • У майонез додати гострий соус томатний. Перемішати.
  • Розрізати булочки. Помістити в суху сковорідку. Обсмажити. Промазати майонезним соусом.
  • Помістити котлету. Промазати соусом.
  • Нашаткувати цибулину. Нарізати помідори. Огірок знадобиться кружечками.
  • На котлету покласти кружечки помідорів.Викласти цибульні кільця. Розкласти бекон і вкрити огірком. Накрити листям салату промазати соусом. Закрити половинкою булочки.
Дивіться також:  Макарони з тушонкою – 5 рецептів приготування
Прокрутка до верху