Соковитий і смачний бургер
Домашній делікатес, що порадує не тільки дорослих, але і дітей.
Інгредієнти:
- майонез – 1 ст. ложка;
- оливкова олія – 1 ст. ложка;
- яловичина – 550 г мармурова;
- перець чорний мелений – 2 щіпки;
- сир чеддер – 75 г;
- помідори – 2 шт.;
- цибуля – 2 шт. солодкий червоний;
- сіль – 0,3 ч. ложки;
- булочки для бургерів – 3 шт.;
- бекон – 85 м;
- огірок – 2 шт. маринований;
- соус томатний – 1 ст. ложка;
- листя салату – 6 шт.
Приготування:
- Вибирайте м’ясної шматок пожирніше. Нарізати на шматки.
- Помістити в м’ясорубку. Закинути одну цибулину. Перемолоти. Підсолити. Присипати перцем. Розмішати. Відправити в холодильник. Потримати чверть години.
- Бекон прожарити. Повинна вийде хрустка скоринка. Викласти на серветку, щоб вбрався жир.
- Взяти кулінарне кільце. Сформувати бургери. Обмазати маслом. Смажити на сковорідці. Досить три хвилини для кожної сторони. Кришкою не вкривати. Перекласти в тарілку. Закутати фольгою.
- У майонез додати гострий соус томатний. Перемішати.
- Розрізати булочки. Помістити в суху сковорідку. Обсмажити. Промазати майонезним соусом.
- Помістити котлету. Промазати соусом.
- Нашаткувати цибулину. Нарізати помідори. Огірок знадобиться кружечками.
- На котлету покласти кружечки помідорів.Викласти цибульні кільця. Розкласти бекон і вкрити огірком. Накрити листям салату промазати соусом. Закрити половинкою булочки.