Готуємо на молоці
Ще один рецепт медового пирога, який точно вартий уваги, це десерт на молоці.
Інгредієнти:
- 155 мл меду;
- одне велике яйце;
- 85 г солодкого піску;
- 125 мл молока;
- півпачки масла вершкового;
- 265 г борошна;
- по 1 ч. ложці кориці і соди.
Спосіб приготування:
- Для тіста потрібно розтопити мед і масло, це можна зробити в мікрохвильовці.
- Потім розтоплені інгредієнти змішуємо з цукром і вбиваємо яйце. Добре збовтуємо і вливаємо нехолодну молоко.
- Поступово засипаємо борошно разом з содою і корицею, отримане тісто викладаємо у форму і запікаємо пиріг 45 хвилин (температура – 170 °С).
Смачний і легкий у приготуванні медовий пиріг обов’язково порадує вас і ваших близьких. Пробуйте запропоновані рецепти та створюйте свої, адже простір для фантазії просто неймовірний!