Медовий торт зі сметанним кремом – 4 рецепта

Зі згущеним молоком і ягодами

Солодке згущене молоко і трохи кислуваті ягоди створять той самий ідеальний смак. В рецепті ми використовуємо полуницю, але ви додавайте будь-які ягоди за смаком.

Склад рецепта:

  • борошно – 0,5 кг;
  • яйце – 2 шт.;
  • свіжа полуниця – 500 гр;
  • сода – 20 гр;
  • дві банки згущеного молока;
  • цукровий пісок – 180 гр;
  • мед – 60 г;
  • масло вершкове – 0,5 кг.

Поетапне приготування:

  • У миску з цукром вилити яйця, насипати соду, налити мед і покласти 100 грамів вершкового масла. Все перемішати.
  • Ставимо миску з медовою сумішшю на водяну баню і розтопимо масу до стану крему.
  • Насипаємо туди 240 грамів борошна і продовжуємо нагрівати.
  • Решту борошна висипаємо на чисту стільницю, виливаємо на неї медову суміш і робимо пружний кульку тесту.
  • Ділимо його на 10 частин. Кожну розкачуємо в тонкий коржик і ставимо випікатися в духовку на 5 хвилин.
  • За цей час можна змішати варене згущене молоко, полуницю і масло, що залишилося.
  • Суміш завантажити в блендер і перемолоти.
  • Готові коржі промазуємо смачним фруктовим кремом зі згущеним молоком і формуємо торт. Не забудьте змастити краю і вершину ласощі.
  • Після 5 годин у холодильнику тортик можна подавати до чаю. Приємного апетиту!
Дивіться також:  Пиріг з бананами – 10 рецептів приготування в духовці і мультиварці
Прокрутка до верху