Зі згущеним молоком і ягодами
Солодке згущене молоко і трохи кислуваті ягоди створять той самий ідеальний смак. В рецепті ми використовуємо полуницю, але ви додавайте будь-які ягоди за смаком.
Склад рецепта:
- борошно – 0,5 кг;
- яйце – 2 шт.;
- свіжа полуниця – 500 гр;
- сода – 20 гр;
- дві банки згущеного молока;
- цукровий пісок – 180 гр;
- мед – 60 г;
- масло вершкове – 0,5 кг.
Поетапне приготування:
- У миску з цукром вилити яйця, насипати соду, налити мед і покласти 100 грамів вершкового масла. Все перемішати.
- Ставимо миску з медовою сумішшю на водяну баню і розтопимо масу до стану крему.
- Насипаємо туди 240 грамів борошна і продовжуємо нагрівати.
- Решту борошна висипаємо на чисту стільницю, виливаємо на неї медову суміш і робимо пружний кульку тесту.
- Ділимо його на 10 частин. Кожну розкачуємо в тонкий коржик і ставимо випікатися в духовку на 5 хвилин.
- За цей час можна змішати варене згущене молоко, полуницю і масло, що залишилося.
- Суміш завантажити в блендер і перемолоти.
- Готові коржі промазуємо смачним фруктовим кремом зі згущеним молоком і формуємо торт. Не забудьте змастити краю і вершину ласощі.
- Після 5 годин у холодильнику тортик можна подавати до чаю. Приємного апетиту!