Мигдальне печиво — 7 рецептів приготування в домашніх

Покроковий рецепт Юлії Висоцької

Авторський рецепт від Юлії Висоцької трохи відрізняється від класичного рецепту:

  • сирий мигдаль – 150 г;
  • білок яєчний – 1 одиниця;
  • пудра цукрова – 3 ст. л.;
  • сметана – 1 ст. л.;
  • ванільний екстракт – ½ ч. л.;
  • морська сіль – щіпка.

Приготування печива полягає в наступних діях:

  • Так як печиво готується дуже швидко, можна відразу включити духовку на 160 градусів.
  • З мигдалевих горішків слід приготувати борошно, подрібнивши їх у блендері.
  • Окремо збити білок до стану стійкої піни. Потім додати сіль з пудрою і ще трохи попрацювати віночком.
  • Ввести в білкову суміш залишилися компоненти і перемішати лопаткою/ложкою.
  • На деко розкласти коржі на деякій відстані один від одного. Випікати 10 – 15 хвилин.

Ступінь готовності можна визначати за золотисто-карамельної відтінку десерту.

Перед подачею добре б посипати печиво пудрою.

Дивіться також:  13 рецептів вівсяного печива в домашніх умовах
Прокрутка до верху